Шофьорка с 2,15 промила алкохол катастрофира на „Априлско”, в другия край на булеварда се блъсна 60-годишен с 2,60 промила

Двама пияни шофьори катастрофираха на „Априлско въстание на 26 декември – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

32-годишна жена от Разград катастрофира с автомобила си в дърво. Произшествието станало около 01.15 часа на 26 декември по бул. „Априлско въстание“ до входа на магазин „Техонополис“. При мокра настилка и движение с несъобразена скорост, управляваното от жената БМВ излязло от пътя и се ударило в крайпътно дърво. Пробата на водачката с дрегер отчела 2,15 промила алкохол. Задържана е в РУ-Разград. Води се бързо производство.

Шофьор на „Опел Астра“ блъсна друг автомобил, докато го изпреварва. Катастрофата станала около 18.00 часа на 26 декември в Разград по бул. „Априлско въстание“ на кръстовището с път III-204 в посока село Гецово. Половин час по-късно нарушителят, който напуснал местопроизшествието, е издирен. Установено е, че при изпреварване 60-годишният водач не осигурил достатъчно странично разстояние от изпреварваното МПС и го блъснал. Пробата на мъжа с дрегер отчела 2,60 промила алкохол в издишания въздух. Задържан е в РУ-Разград. По случая е образувано бързо производство.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *