Шестима от Разград и Лозница – учредители на партията на Цветанов, Рейхан Вели – в националното ръководство

Шестима представители е имала Разградска област на учредяването на партията на Цветан Цветанов Републиканци за България, състояло се вчера в София – съобщи за Разград24/7 Рейхан Вели. Както писахме преди седмица той бе част от Инициативния комитет за създаването на партията на бившия втори в ГЕРБ. На учредителното събрание на политическата сила е избран в Изпълнителния политически съвет, който се състои от 31 човека.

Рейхан Вели уточни, че шестимата са представители на общините Разград и Лозница, които точно са ще стане ясно по-късно, на учредяването на общинските структури. Целта, поставена от партийния лидер, е общински организации да бъдат създадени до месец и половина. Предстои партийно строителство в Лудогорието, Рейхан Вели смята, че ще се справи с него в указания срок. Според партийните правила областният координатор ще се избере след учредяването на общински структури.

Рейхан Вели разказа, че сред учредителите на Републиканци за България има още един представител на Разградска област, но живеещ в друг регион. Роденият в Кубрат зъболекар д-р Ченко Сотиров представлява Русенска област на учредяването и също е избран за член на Изпълнителния политически съвет.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *