Четири отбора участваха в турнир по футбол за деца от социални центрове, Разград победи

Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим връчи купите и медалите на победителите в 26-ия Благотворителен турнир по футбол за деца от социални центрове. – съобщават от пресслужбата на местната управа.

Надпреварата се организира от СК”Спорт за всички”-Разград, УСК”ОУ”В.Левски” и ОС на БФС-Разград под патронажа на Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев.

Четири отбора участваха в турнира, единият – от ДФК”Лудогорски таланти”-Разград – извън класирането. Финалният мач завърши при резултат 0:0 и се стигна до изпълнение на по 3 дузпи, като с резултат 2:1 КЦНСТДМБУ-Разград победи съперниците си от ДФК”Лудогорски таланти”.

Купа и златни медали получиха победителите от КЦНСТДМБУ-Разград, по-известен като „къщичките”, на второ място останаха момчетата и момичетата от ЦНСТ”Слънце”-Каспичан, а трети – ЦНСТДБУ-Попово. Купа и медали имаше и за децата от ДФК”Лудогорски таланти”. За всеки от отборите имаше и футболна топка, всичките близо  60 участника получиха футболни екипи, а четиримата най-полезни за своите отбори си тръгнаха с нови раници – Джейлян Дишли, Любомир Лалев, Иван Жанев и Константин Кирилов. Наградите връчиха заместник-кметът Хабибе Расим, председателят на ОС на БФС-Разград Динчер Къров и инициаторът за провеждането на турнира Здравко Душков. Предметните награди са осигурени от спонсорите, съпричастни към добрата кауза децата от социалните центрове и услуги да имат възможност да се занимават със спортни дейности и да получават шанс за изява в състезания.

Благотворителният турнир се проведе днес на спортната площадка на ОУ”Васил Левски” с активното съдействие на: Димитър Димитров-Кулеманс, Община Разград, „Млин-97”АД, „АДМ-Разград”ЕАД, „Агромаксинвест”ЕАД, „Балканфарма-Разград”АД, ЕТ”Арко-Иван Пенев”, „Агрофхимконсулт-3”ООД, „Амета Холдинг”, „Семпе-2”ООД, Огнян Обрешков, Владимир Димитров, Маломир Власов.

Още снимки вижте ТУК.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *