Четири медала за разградските колоездачи от държавния шампионат

С три златни и един сребърен медал се завръщат от участие в Държавния лично-отборен шампионат за мъже и юноши старша възраст състезателите от СКК”Спринт”. Разградският клуб е участвал в състезанието с трима мъже и един юноша старша възраст.

Трите златни медала са на Мирослав Минчев, те са в дисциплините: спринт, 1000 м. и кейрин. В дисциплината кейрин за разградския клуб е и сребърният медал, печели го Николай Станчев.

Медалите е можело да са с един повече. В отборния спринт Мирослав Минчев, Николай Станчев и Тодор Кожухаров дават най-добро време, но поради неправилно предадена смяна са декласирани.

Юношата на клуба Владимир Терзиев също се е представил добре – съобщи Мирослав Минчев, който е и треньор на тима. Терзиев се е класирал на седмо място в спринта и на девето на кейрин.

Следващото предизвикателство пред състезател на разградския клуб „Спринт” е Европейското първенство в Гренхен, Швейцария. То ще се проведе между 5 и 9 октомври, а на 24 септември Мирослав Минчев се присъединява към лагера на националния отбор, който ще се подготвя за шампионата на Стария континент.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *