Четири кръгови кръстовища, Исторически парк и Капанският събор обратно в Гецово – в управленската програма на Денчо Бояджиев

11 конкретни ангажимента, които ще залегнат в управленската програма на кандидата за кмет от БСП за България Денчо Бояджиев разпространиха от неговия щаб. Сред тях е изграждането на минимум четири кръгови кръстовища, създаване на Исторически парк и връщане на Капанския събор в Гецово.

Ето конкретните ангажименти, които ще залегнат в управленската програма за следващия мандат на кандидата с №56 в интегралната бюлетина:

  1. Реконструкция и окончателно завършване на трите бизнес зони в Разград, включително изграждане на канализация в зоната срещу завод „Дружба. Обособяване на терен и изграждане на нова 4-та зона.
  2. Незабавно проектиране и започване строителството на 3-та клетка от разширението на регионалното депо за отпадъци. Изграждане на сепарираща инсталация.
  3. Изграждане на минимум 4 кръгови кръстовища в града за облекчаване трафика на движение в делничните дни.
  4. Да продължи благоустрояването и на останалата 1/3 от ЖК „Орел”, след  обсъждане с неговите жители – вкл. и за нуждата им от изграждане на квартален център за отдих и семейни тържества. Създаване на изнесено звено за административни услуги.
  5. Разработване на цялостна стратегия за реконструкция на градските зони за отдих, вкл. Източния парк, в който да се обособят кътове за барбекю и детски площадки.
  6. Цялостна реконструкция на Зоната за отдих „Пчелина”: преасфалтиране на велоалеята; почистване на паразитната растителност, оформяне на пространствата около 2-та язовира и ежегодно зарибяване; изграждане на кътове за риболов; изграждане на спортен комплекс.
  7. Реконструкция на старото гробище в кв. „Добровски” и превръщането му в Мемориален парк с възпоменателна стена с изписаните имена на починалите му жители. Решението за него ще бъде взето след допитване и одобрение от жителите на квартала.
  8. Изграждане на Исторически парк с атракции на подходящ терен в близост до Резервата „Абритус”.
  9. Възстановяване на справедливостта и връщане на Капанския събор в с. Гецово, по чиято инициатива той беше създаден.
  10. Проучване на възможностите за изграждане на музеен и конгресен център в недовършената бивша сграда на МВР.
  11. Създаване на Обществени съвети по квартали и села за обсъждане конкретните  проблеми на гражданите, както и за разглеждане на поставени от тях въпроси и забележки.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Loading

One Reply to “Четири кръгови кръстовища, Исторически парк и Капанският събор обратно в Гецово – в управленската програма на Денчо Бояджиев”

  1. Денчо, като си искал Капански събор да си го организирал ти, преди години, това не е твое мероприятие……стига си крал инициативите на опонентите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *