Центърът за работа с деца изпрати 10 абитуриенти

Четвъртата церемония на Годишните награди на ЦПЛР Център за работа с деца бе по-скромна от предходните, но се случи и от извънучилищната форма отново благодариха на децата, които години наред са избрали да посещават формациите при тях.

В стъклената зала на Художествената галерия „Проф. Илия Петров” се събраха само зрелостниците, преподаватели и приятелите им.

По традиция на всеки зрелостник се подарява плакет за дългогодишна творческа дейност, награждават се и децата с най-високи постижения през годината, заради световната пандемия с Коронавируса обаче тази категория отпадна през тази година.

Тази година преподавателите от ЦРД казаха „довиждане” на 9 зрелостника и 1 по-малък ученик – Стамен Станчев, който е приет в Музикалното училище в Котел, но директорът Даниела Куртева им каза, че винаги са добре дошли в ЦРД, когато се прибират в Разград. Тя изрази увереност, че с качествата, които тийнейджърите са проявявали по време на заниманията си, ще успеят във всичко, с което се заемат.

Плакети получиха: Селин Челик от Школата по китара с ръководител Валентин Стоянов, Стамен Станчев от Школата по пиано с ръководител Шукран Шукри, Ванеса Станчева, Тереза Илиева и Надежда Георгиева от Модерен балет „Арабеа”, Мариана Матева и Владимир Стефанов от ДТШ”Хорце” с ръководители Жулиета Иванова и Румен Иванов, Елеонора Костадинова, Мартина Петрова и Момчил Николов от ТФ”Феникс” с ръководители Ирина Стоянова и Иван Стоянов.

Поздрав към абитуриентите отправиха с танц няколцина от възпитаниците на ТФ”Феникс”, а събитието завърши с право хоро, поведено от един от абитуриентите от „Хорце”, до когото се хванаха момичетата от модерен балет „Арабеа”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *