Цветан Цветанов – коментар на темите от деня

  • Винаги съм бил последователен в действията си да защитавам обществения интерес. Като великотърновски народен представител съм подкрепял местната власт при решаването на неотложните и важни въпроси, помагал съм на всички кметове на общини и най-вече на областния център, защото знаем, че това е мястото, даващо основната посока за развитието на региона.
  • Частичните кметски избори в Стражица показаха, че хората не искат тази симбиоза между ГЕРБ и ДПС, и го показаха ясно с изборната победа на кандидата, който беше алтернатива на това статукво. В тази кампания видяхме много прякото ангажиране на кмета на Велико Търново Даниел Панов с кампанията на ГЕРБ и на Движението за права и свободи.
  • Дори и служебният министър на енергетиката не успя да намери Пътната карта за развитието на газопреносната мрежа у нас, подписана от „Газпром“ и Теменужка Петкова. Представете си за каква държава и за какво държавно управление говорим, при положение, че нямаме документите за проекти, свързани с огромен финансов ресурс и риск, който е само за нашата страна. Това означава, че има хора, които прокараха руските интереси и направиха страната ни много по-зависима от руските енергийни проекти.
  • Вече 12 години не е изградена интерконекторната газопреносна връзка Комотини – Стара Загора, която е с трасе от 170 км, но за разлика от това 400-километровата тръба на „Турски поток“ беше изградена за година и половина.
  • Гласувайте с номер 7 в интегралната бюлетина за Национално обединение на десницата, защото това е истинското дясно. Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева са единствената дясна кандидат-президентска двойка, която е срещу левия кандидат Румен Радев и която не скри политическото си семейство зад инициативен комитет.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *