Христо Иванов: В листите ни са хора, които работят заедно в екип. Имаме амбициозна програма, имаме и хората, които да я изпълнят!

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов бе в Разград днес, за да подкрепи кандидатската листа за Разградски регион на политическата сила с №30 в бюлетината. Пред щаба на десните на площад „Ларго“ Христо Иванов обяви, че в листите на „Демократична България“ навсякъде има не само професионалисти и граждански активисти, а хора, които работят заедно в екип. „Това е много важно, защото страната може да бъде променена не от 1-2 ярки лица, а от отбор, който може да понесе цялата тежест на промяната, която трябва да направим“ – заяви Христо Иванов.

Разградският отбор бе представен от водача на листата Мирослав Грънчаров. Той сподели, че е наясно с тежестта, която ще трябва да носи като представител на областния център в Народното събрание и има самочувствието да го каже, защото е обграден от приятели и съмишленици, които са изключително стойностни и почтени хора.

Като уважаван и почтен човек, помогнал на много хора и с амбиции да влезе във властта единствено с усещането да бъде полезен бе представен вторият в листата – предприемачът Милен Минчев. Птичката на промяната, победил бившите управляващи от ГЕРБ в община Завет, пък бе наречен Нихат Расим, който е на трета позиция в листата на Демократична България. Човек, демонстрирал отговорност към гражданското движение и отношение към хората, зелен, демократ, много свестен и стойностен човек бе кратката характеристика за четвъртия в листата Огнян Обрешков. От срещата отсъстваше поставеният на пета позиция д-р Деян Коларов – уважаван общопрактикуващ лекар, на поста си в тази тежка епидемиологична обстановка. На шесто и седмо място в листата на „Демократична България“ са представителите на Исперих – Юнуз Ахмед-Юнгата и Дамян Милев – познати за исперихчани лица, активни в социалните мрежи, ефективно работещи и на терен. На осма позиция е Деян Пейчев – лидера на Зеленото движение в Разград, с отношение към гражданските процеси.

„Искаме подкрепа, за да бъдем ефективни, за да можем да помагаме“ – обобщи Мирослав Грънчаров след представянето на листата на „Демократична България“.

Съпредседателят на коалицията Христо Иванов обяви целите и амбиции на десните. По думите му основната цел в рамките на 5 години България да стане най-доброто място за живеене на Балканите. Христо Иванов коментира, че това не е просто въпрос на повишаване на брутния вътрешен продукт, а преминаване към производства и работни места с по-голяма добавена стойност. Според него доходите ще се увеличат не чрез преразпределяне, а чрез производство на благосъстояние. В повишаването на качеството на живот десните включват реформа в здравеопазването, в социалната сфера, така, че социалните у слуги да са насочени към нуждите на реалните хора, а не да обслужват нуждите на администрацията. „Демократична България“ има амбиции и за масивна инвестиция в образованието като ключ за решаване на проблемите в останалите сфери, инвестиция в наука и култура, както и в околна среда, в чист въздух. По темата с екологията Христо Иванов допълни, че Разград усеща като необходимост именно чистия въздух. Непосредствено преди срещата с кандидатите от листата в региона той посети Пречиствателната станция в Разград, видео от посещението вижте ТУК.

„Време е да спрем с това безвремие, с липсата на управление, на перспектива. Не трябва просто да се случва промяна, а промяна, която има цел и посока. Страната има нужда от скок в развитието си, затъваме в липса на инициатива, на лидерство, на добро управление. Това ражда нови проблеми, като тези в енергетиката, с COVID и с липсата на политика по отношение на тази пандемия. Трябва ни амбициозно правителство с ясна програма и Демократична България се явява на тези избори с ясната заявка: Подкрепете ни да бъдем мандатоносители и ние ще гарантираме правителство с ясна програма и амбиция да направи скок в развитието на страната, имаме екип!“ – обобщи Христо Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *