Хотел за домашни любимци в новата ветеринарна клиника

Хотел за домашни любимци с удобства за кучета, котки и птици ще има в най-новата ветеринарна клиника в Разград.

Всъщност всички знаем името и се е случвало да я посетим, познаваме и висококвалифицирания персонал на клиниката с управител и собственик д-р Красен Пенчев. „Ветконсулт” в момента е на адрес: ул. „Добровска”21, но от 10 септември ще е на нов адрес – „Бели Лом”7 – между Автогарата и Изчислителния център. В новопостроената сграда ще се чувстват много по-уютно и домашните животни, и техните стопани, още по-добри условия за работа ще имат и специалистите от клиниката. На „Добровска” остават зоомагазинът и амбулатория за леките случаи, а на ул. „Бели Лом”7 ще има още много новости за домашните любимци, за тяхното здраве и комфорт.

Хотелът за домашни любимци ще може да приюти по едно и също време 21 кучета и 12 котки. Заявки за тази услуга вече може да се правят на тел. 0885 317 281, тъй като помещенията в хотелската част на сградата – приземния етаж на сградата – са напълно обзаведени и готови да приемат гости.

Хотелските помещения са с подово отопление, собствена вентилационна и климатична система. Животните ще се хранят с премиум клас храни, но ако стопанинът им прецени – може да остави храна, закупена от него. За животните ще се грижи персоналът от лекари и техници във „Ветконсулт” – 4 ветеринарни лекари, медицинска сестра, ветеринарен техник и две рецепционистки. Всяка сутрин и вечер кучетата ще бъдат разхождани, осигурена е и клетка – волиера, в което могат да се разхождат сами. Хотелската част разполага и с баня за четириногите си клиенти.

Времето, за което може да оставите в хотела своя домашен любимец, е неограничено – за улеснение на хората, които отсъстват от родното си място по-дълго, а цените са достъпни.

Официалното откриване на ветеринарна клиника „Ветконсулт” на ул. „Бели Лом”7 в Разград е от 17,00 ч. на 10 септември.

Днес научихте какво има на приземния етаж. За модерната апаратура и профилираните ветеринарни лекари, които ще лекуват домашните ни любимци на втори етаж, както и за залата за презентации, в която могат да се провеждат обучения за ветеринарни специалисти, ще ви разкажем в следващи статии. От тях ще разберете и къде се продават уникални италиански дрехи за кучета, къде се правят груминг услуги и къде в Разград може да закупите бира за кучета.

One Reply to “Хотел за домашни любимци в новата ветеринарна клиника”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *