Фестивал на Веселието в Гецово около Гергьовден

Село Гецово ще е домакин на „Фестивал на веселието” през следващата седмица – съобщават от пресслужбата на Община Разград.

Културно-развлекателното събитие с музикално-артистична програма, атракции, заведения за хранене и търговски обекти се организира по предложение на „Арабела Арт”ЕООД в периода 5-8 май на централния площад в Гецово. Музикалната програма започва в 18,00 ч. и в четирите вечери, включва изпълнения на местни самодейни състави, както и различни във всеки от дните гостуващи изпълнители: Дара, Бриана, Мария и Магдалена Филатови и Данна.

Във връзка с провеждането на събитието се въвежда промяна в организацията на движението в района. За периода от 10,00 ч. на 5 май до 13,00 ч. на 9 май се преустановява движението, престоят и паркирането на ППС по ул. „Добри Чинтулов” покрай парка в селото до кръстовището с ул. „Антон Страшимиров” и ул. „Патриарх Евтимий” в участъка от кръстовището с ул. „Иван Вазов” до кръстовището с ул. „Антон Страшимиров” за разполагане на сцена, атракции, заведения за хранене и търговски обекти. Движението ще може да се осъществява по обходен маршрут – ул. „Патриарх Евтимий”, ул. „Антон Страшимиров”, ул. „Георги Дамянов” и обратно.

Във връзка с провеждането на вечерните концерти за времето от 17,00 до 22,00 ч. в четирите дни – от 5 до 8 май – се преустановява движението, престоят и паркирането на ППС по ул. „Иван Вазов” в участъка от кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий” до кръстовището с ул. „Георги Дамянов” като  обходният път за движение е: ул. „Иван Вазов”, ул. „Патриарх Евтимий”, ул. „Марица” и ул. „Георги Дамянов”, ул. „Иван Вазов” и обратно.

По време на концертната програма паркирането в района се извършва в двора на закритото ОУ”Иван Вазов”, както и от дясната страна по посока на движението на съседните улици: „Иван Вазов”, „Георги Дамянов”, „Бели Лом” и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *