„Феникс” с четири отличия от „Танцуващата река”

Танцова формация „Феникс” към ЦПЛР Център за работа с деца-Разград с пореден успех на международно състезание.

Ръководителите на формацията Иван Стоянов и Ирина Стоянова съобщават, че на 28 май техните възпитаници са участвали в международен танцов конкурс “Танцуваща река” в Русе, в конкуренцията на 480 участници, оценявани от представители на Русенската опера и на балет”Арабеск”. Танцьорите от “Феникс” са представили четири сола – три в стил “улични танци” и едно в съвременни танцови техники. И с четирите са извоювани призови места.

В стил “улични танци” в трите възрастови категории първите места заеха танцьорите на “Феникс”: I възрастова категория Миа Грънчарова; II възрастова група – Максимилиана Михайлова; III възрастова група – Мартина Петрова. Мартина се е състезавала и в стил “съвременни танци”, където се класира на трето място. Участниците в конкурса бяха над 480.

Иван Стоянов и Ирина Стоянова съобщиха,  че следващото изпитание пред техни възпитаници е Второто национално състезание по брейк FUNK BUSTERS, което ще се проведе в Разград на 18 юни. Състезанието ще се проведе с помощта на Община Разград, ЦПЛР-ЦРД гр. Разград, ТФ “Феникс” и СБК “Шадоус”. Събитието ще е на сцената на ОКЦ и на открита сцена пред ОКЦ.  В състезанието ще участват всички лицензирани брейк клубове в България, както и балканските шампиони от “The Next Crew” Бургас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *