Управителят на ДКЦ-1 получи предпазни шлемове за персонала на здравното заведение

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев и заместниците му Добрин Добрев, Милена Орешкова и Мирослав Грънчаров предоставиха на управителя на ДКЦ-1 д-р Николай Денев 32 предпазни шлема. Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Предпазните средства са част от дарението на Милен Минчев, Никола Николов и Стефан Томов към Общинския кризисен щаб за борба с Коронавируса. Преди дни тримата предприемачи увеличиха стойността на дарението си като преведоха още средства, необходими за осигуряване на храна за полицаите на 7-те КПП-та на изходите на Разград. При първата  част от дарението им сумата за храна на служителите на реда бе до 13 април, до която дата първоначално бе обявено извънредното положение, сега е до 13 май.

Д-р Денев благодари за предоставените предпазни шлемове, които ще се използват от персонала на поликлиниката. Той обясни, че за здравните работници в ДКЦ-1 работата в условия на извънредно положение е предизвикателство, с което се справят както благодарение на своите професионални качества, така и с помощта на дарители, за да успеят да опазят здравето на жителите на Община Разград.

Ръководството на Община Разград и д-р Денев си пожелаха Разград да остане сред все по-малкото региони, до които вирусът не е достигнал.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *