Таско Ерменков: Време е да вземем нещата в свои ръце и да излезем да гласуваме

Уважаеми жители на Лудогорието,

Благодарен съм на съдбата, че имах възможност да се запозная от близо с този уникален край от нашата Родина. Тук открих прекрасни хора, искрено загрижени за съдбата на България. Благодаря Ви за отзивчивостта, за срещите и откровените разговори, които проведохме по време на тази особена предизборна кампания.

Запознахме се с проблемите и трудностите на хората от Лудогорието и заедно ще търсим техните решения. За съжаление в последните 12 години те се задълбочиха и живота стана още по-труден. На 4 април отново ще се изправим пред избори. Тогава е момента всеки от нас да реши искаме ли да продължим да живеем в срутището на ГЕРБ или ще изберем да си върнем държавността и справедливостта, и да се погрижим за хората. Време е да вземем нещата в свои ръце и да излезем да гласуваме. Нека не позволяваме на апатията и страха да решат съдбата ни през следващите четири години. Защото, ако на 4 април се поддадем на страха и не излезем да гласуваме, четири години ще живеем в страх за живота си, за здравето си и за насъщния.

Високата избирателна активност е гаранция, че купеният, корпоративният и зависимият вот няма да имат решаващо значение за крайния резултат. Нека на 4 април с гласа си дадем нов тласък за развитие на нашата родина. Да осигурим достойни старини на хората, изградили България, да имаме едно по-добро, по-сигурно настояще, с наистина безплатно здравеопазване, качествено образование и достойни доходи, и едно по-добро бъдеще за младите хора, с адекватни стимули за младите семейства и грижа за децата ни. Можем да го постигнем, ако гласуваме с номер 4 в интегралната бюлетина!

С уважение,

Тако Ерменков – водач на листата на Коалиция „БСП за България“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *