Танцьорка от Разград получи предложение за брак на сцена

Танцьорка от Разград получи предложение за брак на сцената на Дома на културата „Борис Христов” в Пловдив.

Радостина Колева е студентка в Града под тепетата. Завършила е бакалавърска степен по специалността Българска народна хореография в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив, а в момента учи магистърска степен PR на арторганизации. През цялото време работи като танцьорка в Ансамбъл „Тракия”. Там се запознава с гайдаря Христо Христов. Той е от Плевен, също е студент в Пловдив, има общ проект и с рапъра 100 кила.

Предложението за брак младият музикант направил в края на концерта, който Ансамбъл „Тракия” изнесъл за пловдивската публика на Заговезни, 14 март. Част от колегите на двамата млади били запознати с плана, но за Радостина било изненада, когато сред аплодисментите на зрителите оркестърът засвирил „Ела се вие, превива”, а Христо паднал пред нея на колене със златен пръстен и предложение за брак. Разградската красавица развълнувано казала „да”.

Младата разградчанка е завършила ППМГ”Акад. Никола Обрешков”-Разград, Докато бе ученичка, танцуваше в Средношколската формация „Лудогорска младост“ към Капанския ансамбъл-Разград, занимаваше се и с фотография. В края на 2017 г. нейна се снима за уникалния календар по проекта „Български корени” на рекламна къща „Богара”, озаглавен „Девойко, мари хубава” и нейната снимка бе определена за корица на календара.

Снимки: Личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *