Таланти от няколко формации участваха в Коледен концерт, организиран от Школа по изкуства „Enjoy music&Art School“ с подкрепата на Община Разград

Даровити деца от Разград представиха своите музикални таланти на сцената на Общинския културен център тази вечер – съобщават от пресслужбата на Община Разград.

Коледният концерт „Коледа и и и .. Дядо Злоледа” бе организиран от Школа по изкуства „Enjoy music&Art School“ с подкрепата на Община Разград.

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев изпрати кошница с цветя за участниците, а в публиката изпълненията им аплодира заместник-кметът по хуманитарните дейности Хабибе Расим.

В концерта освен певците и музикантите от Школа по изкуства „Enjoy music&Art School“ участваха и други разградски формации  –  „Фея Денс”, Балетна школа към НЧ”Развитие 1869” и танцова школа „Сладури”. Освен на Община Разград за съдействието организаторите изказаха благодарности на фирма „Боби Арт”.

Заради извънредната епидемична обстановка Коледният концерт на Школа по изкуства „Enjoy music&Art School“ е  едно от малкото събития в културния календар на Община Разград за месец декември. Концертът бе проведен при спазване на противоепидемичните мерки.

Още снимки вижте ТУК.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *