С консенсус определиха съставите на още 5 секционни комисии

Заместник-кметът и изпълняващ функциите на кмет на  Разград Добрин Добрев откри и ръководи консултациите за съставите на 5 секционни комисии, свързани предимно с COVID-пандемията. Консултациите продължиха около 10 минути и приключиха с консенсус между парламентарно представените в 45-тото Народно събрание политически сили. Това съобщиха от пресслужбата на Община Разград.

33-ма човека ще са ангажирани в петте секционни комисии, две от комисиите са 6-членни, а 3 – 7-членни. 7 от членовете, сред които двама председатели, 1 заместник-председател и 1 секретар, ще са от ГЕРБ; 6, сред които по 1 председател, заместник-председател и секретар – от ИТН; 5 от БСП за България, сред които по 1 председател, заместник-председател и секретар; 5 – от ДПС, сред които 1 заместник-председател и 1 секретар; 5 от Демократична България, сред които 1 секретар и 5 от ИМВ, сред които 1 заместник-председател.

Едната от секциите е подвижна – за хора с увреждания, втората – подвижна за хора под карантина заради COVID, 1 – в МБАЛ“Св. Иван Рилски“, 1 – в COVID-отделението на МБАЛ“Св. Иван Рилски“ и 1 – в Районна служба „Изпълнение на наказанията“(ареста).

С определените в началото на месеца отново след консултации с консенсус състави на 68 секционни комисии общо членовете на комисии в Община Разград стават 617.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *