С водосвет и много гости отвори врати новата ветеринарна клиника „Ветконсулт”

С водосвет, много гости от близо и далеч и стилен коктейл отвори врати снощи новата ветеринарна клиника „Ветконсулт” на ул. „Бели Лом”7 в Разград.

Собствениците на най-големите ветеринарни клиники във Варна, Русе, Пловдив, Стара Загора, Силистра, Велико Търново и Бургас поздравиха лично д-р Красен Пенчев за модерната клиника, в която вече работи неговият екип. Пожелания за успешно развитие на клиниката д-р Пенчев получи и от десетки приятели и клиенти от Лудогорието.

Всяко кътче от сградата бе осветено и благословено от отец Дмитрий Терзи, който също отправи поздрави към собствениците на клиниката за модерните условия, които са създали за обгрижване на четириногите си пациенти.

Отец Терзи отслужи водосвет за здраве и благоденствие на всички работещи в клиниката, освети и многобройните красиви икони, които бяха получени като подаръци.

Всеки от гостите имаше възможност да посети отделните части от комплекса, в който се полага грижа за домашните любимци.

Сред апаратурата за лечение са: рентген с по-бързи и качествени снимки с голяма резолюция, електрокардиограф, цветен видеозон с доплер, радионож, инхалативна анестезия, нов светлинен микроскоп, биохимичен анализатор, апарат за пълна кръвна картина, анализатор на урина, хормонален анализатор, кувьоз, апарат за командно дишане.

В търговската част се продават както ветеринарни медикаменти, така и най-разнообразни приспособления за забавление на домашните любимци, множество аксесоари и козметика за животни.

Сред най-интересните части от комплекса е хотелът за домашни любимци на „Ветконсулт”. Той може да бъде обитаван едновременно от  15 кучета и 12 котки разделени в отделни помещения.  Хотелските помещения са с подово отопление, собствена вентилационна и климатична система. Животните ще се хранят с премиум клас храни, но ако стопанинът им прецени – може да остави храна, закупена от него. За животните се грижи персоналът от лекари и техници във „Ветконсулт” – 5 ветеринарни лекари, медицинска сестра, ветеринарен техник и две рецепционистки. Всяка сутрин и вечер кучетата ще бъдат разхождани, осигурена е и клетка – волиера, в което могат да се разхождат сами, клиниката има и стая за игра за бебета кучета. Хотелската част разполага и с баня за четириногите си клиенти. Хотелът вече има двама четириноги клиенти, та са настанени заедно в едно от помещенията /т.к. са от едно домакинство/ и спокойно, но и с любопитство също се запознаваха с гостите на клиниката.

Работното време на клиника „Ветконсулт“ е от 8,00 до 19,00 ч. в делничните дни, а в събота и неделя – от 9,00 до 13,00 ч.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *