Сценарист на Слави води листата на „Има такъв народ” в Разград

Един от сценаристите на Слави Трифонов води листата на партия „Има такъв народ” в Разградски регион. Тя е регистрирана на днешното заседание на Районната избирателна комисия.

Листата е седемчленна, първи в нея е родения в Исперих сценарист в „Шоуто на Слави” Драгомир Петров. Областният партиен лидер Георги Стефанов е на трета позиция, общинският лидер на лознишката организация Мартин Капралов е седми, на пета позиция е Кремена Гройчева – експерт в сферата на горското стопанство. Останалите в листата не са популярни лица – втора е Ива Митева Йорданова-Рупчева, четвърти – Ивайло Димов Димов, пета – Севгюл Илиянова Радева.

На заседанието си днес РИК-Разград е регистрирала шест листи – всичките на особено популярни политически сили.

Коалиция „Ние, гражданите” се явява с двама кандидат-депутати Георги Атанасов Георгиев и Красимир Димитров Русев.

Коалиция „Движение Заедно за промяна” е регистрирала четиричленна листа: Гена Цвяткова Велковска, Цветан Димитров Стоянов, Кънчо Иванов Куцаров, Марио Иванов Иванов.

Партия „НАЦИЯ” издига един кандидат за Разградски регион – Трифон Асенов Трифонов.

Двама са кандидатите на Партия на зелените – Селзан Севгин Ибрахим и Борислав Атанасов Даскалов.

Тричленна пък е листата на партия  „Български национален съюз „Нова демокрация“: Наум Асенов Наумов, Росица Йорданова Николова, Илиян Максимов Гигов.

Двама са кандидатите за депутати от партия  „Благоденствие – Обединение – Градивност“ Любомир Цветанов Стоянов и Стефан Симеонов Тошев.

Припомняме, че срокът за регистрация на кандидат-депутатските листи е 2 март. Очаква се поради символното значение на датата най-много да са регистрациите утре, 1 март.

На заседанието си днес РИК-Разград е назначила и секционните комисии в последните две общини – Разград и Самуил.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *