Стартира продажбата на билетите за мачовете в груповата фаза на Лига Европа, първо за притежателите на абонаментни карти

ПФК Лудогорец съобщава, че днес стартира продажбата на билети за домакинските мачове от четвъртото участие на тима в груповата фаза на Лига Европа. Входните талони ще се продават на клубната база в Разград. На 19 септември в 22:00 ч. шампионите приемат ЦСКА (Москва), на 24 октомври в 19,55 ч. Еспаньол и на 12 декември в  22:00 ч. Ференцварош. Цените на билетите за изброените мачове са следните:

Централна трибуна – 25 лв.
Сектор „В“ /блокове 3 и 4/ –  25,00 лв.
Сектор „В“ /блокове 1,2,5,6/  – 15,00 лв.
Сектор „А“ – 15 лв.
Сектор „А1“ – 15 лв.
Трибуна „Моци“ – 10,00 лв.

ПФК Лудогорец въвежда специален режим на продажба на билетите за мачовете в Лига Европа, който ще бъде спазван стриктно.

– Във вторник, сряда и четвъртък ще се продават билети само за спонсори на Клуба и притежателите на абонаментни карти, които могат с приоритет да си закупят входни талони и за трите мача, за да си гарантират желаните места на „Лудогорец Арена“.

– От 13 септември, петък ще бъде в сила свободна продажба на билети за всички привърженици.

– От 13 септември се приемат заявки за билети от България и чужбина на мейл tickets@ludogorets.com

От клуба напомнят, че за мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител, бланките са на касите на „Лудогорец Арена“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *