Сезонът на баловете започва днес, в Разград първи са Механото

Сезонът на абитуриентските балове в Лудогорието се открива днес, макар че според справката на Регионалното управление на образованието вече се е провел един бал. Тазгодишният випуск на СУ”Св.св. Кирил и Методий” в Завет вече е празнувал в местното бистро „Ябълката” още на 5 май. В другото заветско средно училище – ПГЗ”Климент Тимирязев” пък няма да се организира абитуриентски бал, така че в Завет първи са започнали и първи са приключили с този вид тържества.

В Исперих днес е балът на випускниците на ПГСС”Хан Аспарух”. Те ще се съберат на паметника на Св. Георги, а празникът им ще е в ресторант „Ален мак” в Исперих.

В Разград първият бал е на НПТГ”Шандор Петьофи”. Зрелостниците от Механото ще празнуват днес в ресторант „Папараци” в хотел „Cartoon” – заведението, което са избрали повечето училища в Разград.

На 24 май в „Папараци” са абитуриентите от ПГИ”Робер Шуман”, в исперхиския ресторант „Ален мак” е балът на ПГ”Васил Левски”-Исперих, а в кубратския „Рибарска среща” – на СУ”Христо Ботев”-Кубрат. В Разград има още два бала – в механа „Българе” – на ПГССХВТ”Ангел Кънчев”, а в хотел „Кованлъка” в местността „Пчелина” – на СУ”Св.св. Кирил и Методий”.

Четири училища от областта имат бал на 25 май. Тогава започва празникът и за единственото училище, избрало да празнува далеч от Лудогорието – към Слънчев бряг потеглят завършващите ПГВМЗ”Александър Стамболийски”-Лозница, там ще са до 27 май. Балът на зрелостниците от ПГ-Кубрат е в ресторант „Рибарска среща”. Също на 25 май е белът на ППМГ”Акад. Н. Обрешков”, той е в „Папараци”. В Русе, в ресторант „Каса-Мария” е балът на завършващите СУ”Христо Ботев”-Цар Калоян.

На 26 май е балът на ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф”, той ще е в ресторант „Папараци”.

Пак там, но на 27 май, са баловете на три разградски училища – ПГТС”Христо Смирненски”, ПГО”Станка Николица Спасо-Еленина” и Спортно училище.

Последни, също в „Папараци”, имат бал абитуриентите от ПГХТБТ”Мария Кюри”, той е на 28 май.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *