Рубрика “Въпроси и отговори” с Добрин Добрев и кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България”

От предизборния щаб на Коалиция „БСП за България” съобщават, че е открит e-mail адрес, който е свободен и достъпен за всички граждани, за да могат те да задават въпросите си по местни и национални въпроси.

Водачът на листата на БСП Добрин Добрев ще приема въпросите на popitai_dobrev@abv.bg. Всички те ще получат отговор, а питането може да бъде и анонимно. Отговори на въпроси ще бъдат публикувани и на личната фейсбук страница на Добрин Добрев, като ще бъде запазена анонимността на подателя.

Рубриката и електронната поща ще продължат да функционират и след тези парламентарни избори. “С тази рубрика целим да достигнем до още от проблемите на хората. Срещам се със стотици граждани от областта, но със сигурност винаги има нещо недоизказано. Този e-mail e за това. Призовавам всеки, без притеснение, да задава своите въпроси, а аз ще се погрижа да получи бързи и точни отговори. Анонимността е гарантирана. Контактът с гражданите е на първо място за мен, важна е обратната връзка. Нека градим бъдещето си заедно, а това ще стане с контакт между всички нас! Уважаеми съграждани, приятели от областта, бъдете активни! Очаквам Вашите въпроси!” – заяви Добрин Добрев – водач на листата на Коалиция „БСП за България” в Област Разград.

От „БСП за България” канят гражданите в новия им предизборен клуб, който се на намира на бул. „Априлско въстание” 25 /бивш магазин „Всичко за мъжа”/. Там също може да зададете своите въпроси, да се срещнете с кандидати за народни представители, активисти на БСП и Младежкото обединение, да получите рекламни материали и да се възползвате от симулатор за машинно гласуване.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *