Романтика на автобусна спирка

Романтично предложение за брак предизвика социалната мрежа Фейсбук много положителни реакции от познати и непознати на двамата влюбени.

Кубратският бизнесмен и бивш общински съветник Красимир Христов избра нетрадиционен начин да предложи на любовта на живота си да узаконят пред гражданските власти връзката си. Над 10 години след първата си среща с Тезджан Абилова той й предложи брак на мястото, където са се запознали – автобусна спирка в русенското село Борисово. В заверата участвали роднини на Тези и Краси, но за бъдещата булка всичко било изненада. Подготвена била красива розова арка, както и заснемане с дрон, видео и фотоапарат на всеки елемент от предложението. Романтичният мъж избрал и хубава дата за семейния празник – денят, в който мюсюлманите, включително неговата любима, празнуват Курбан Байрам. На събитието присъства и плодът на любовта на Тези и Краси – синът им Митко.

След първоначалната искрена изненада младата жена казва „да” на падналия на колене с пръстен в ръка неин любим.

Видеото от романтичното събитие е публикувано във Фейсбук и за два дни има близо 500 харесвания, а профилната снимка на Красимир Христов вече е нова – на тричленното му семейство под розовата арка на автобусната спирка в Борисово.

Вижте видеото ето ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *