Разград на крака пред Лили

Разград посрещна и изпрати Примата на българската поп музика Лили Иванова на крака във втория й концерт от нейното тазгодишно национално турне снощи. Прави бяха зрителите и през голяма част от концерта, продължил над час и половина. Подтичвайки, Лили излезе три пъти на бис, публиката очакваше и четвърти и още дълго аплодира, след като Примата и музикантите й се прибраха зад кулисите.

В публиката имаше представители на всички поколения, от деца в началното училище, през младежи и хора на средна възраст до пенсионери с патерици. В публиката бяха и двама от заместник-кметовете на Община Разград Добрин Добрев и Мирослав Грънчаров със съпругите си, заместник областният управител Драгомир Златев, изпълнителният директор на ПФК”Лудогорец 1945” Ангел Петричев, изпълнителният директор на „Биовет”АД Теменуга Газдова, представители на различни сфери от обществения живот.

Концертът започна с песни от по-новите албуми на Лили Иванова, продължи с някои от вечните й шлагери: „Щурче”, „Панаири”, „Детелини”, „За тебе бях” и други. Почти на всяка от песните публиката ставаше с аплодисменти на крака и пееше заедно с Лили.

Тя видимо бе впечатлена от активността на зрителите и освен традиционното „Благодаря ви много” след всяка песен, на няколко пъти се обърна към тях с думите: „Прекрасни сте, великолепни, божествени!”, накрая отправи и своите аплодисменти към зрителите.

Лили похвали и музикантите си, наричайки ги „най-добрите в България”, представи ги един по един на публиката, шегуваше се с тях.

На сцената до Лили бяха подредени всички цветя, поднесени от нейните фенове от Разград – предимно бели рози или други бели цветя.

На официалния й профил във Фейсбук тази сутрин бе публикувана поименна благодарност към всички, които са й подарили цветя, като специално внимание бе обърнато официалните лица и на 5-годишната Софи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *