Разградчанин записа песен с рапъра DIM4OU

Изпълнител от Разград записа песен с един от най-известните български рапъри. В общото парче на Никола Николов и DIM4OU има и друго разградско присъствие.

Песента “BACARDI” е замислена преди година. Идеята е да е нещо свежо и атрактивно, различно от негативните мисли около COVID-пандемията – разказа за Разград24/7 изпълнителят. Музиката е на „ivembeats” Ивайло Петков, а Denis от Пайнер – “Denisea films” – е заснел видеоклипа. И двамата са от Разград. Текстът е на Никола и DIM4OU.

Песента е рекламна за веригата заведения “BACARDI” в страната. Клипът е заснет на Морска гара-Варна при LZ Yachting 1991 и в Bacardi Club-Добрич.

23-годишният Никола Николов е добре познат на разградската публика. Той се занимава с музика от 6-годишен. Първите му телевизионни участия са в предаванията „Чай” и „Като лъвовете” по БНТ. Следват множество концерти, конкурси отличия и номинации, като сред тях е и трикратна номинация за наградите проекта „Успелите деца на България” на Фондация „Димитър Бербатов”, множество „Гран При” от национални и международни конкурси. Има записи в БНР. Никола е възпитаник на Свилена Дечева от Школата по поп пеене в Центъра за работа с деца. През 2017 г. той завърши средното си образование  почетно отличие в ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф”. В момента е студент последна година специалност „Право” във Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий”. Музиката обаче остава негова любов и освен новото парче, което можете да чуете ето ТУК, има и още едно, което също в дует излезе през 2019 г.  – „Bailеys”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *