Разградчанин дарява свой солов концерт на родния си град

Разградчанинът Николай Ненов ще изнесе безвъзмездно за своите съграждани солов концерт „Музикален полет с крилете на кондора“. Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Събитието ще се състои на 27 август /четвъртък/ от 19,30 ч. на площада пред Общинския културен център.

Символичното пътешествие ще започне от Мачу Пикчу в Перу, ще продължи към Аржентина и Бразилия, следват Египет и Дубай, за да стигне до Европа и Балканите. Последната спирка ще бъде България. Ще звучат вечните песни и ритми, характерни за тези страни, а върху специална видео стена ще бъдат излъчвани  кадри от местата, над които  преминава полетът на кондора.

Николай Ненов е професионален музикант и акордьор, който повече от 30 години живее и работи в Германия. Започнал е музикалните си занимания като ученик и младеж в Разград. Като музикант е участвал в известните по онова време естрадни групи и състави. Ще бъде щастлив да подари на разградчани своя солов концерт. Ще се радва да срещне сред зрителите стари приятели и познати  от неговото поколение – 50-те и 60-те години на миналия вече век. С тях са свързани най-хубавите му спомени тук.

Събитието е организирано със съдействието на Община Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *