Разградчанин в ръководството на Националното представителство на студентските съвети

Разградчанинът Станимир Бояджиев бе избран за заместник-председател на Националното представителство на студентските съвети.

Това е станало на заседание на Изпълнителния съвет на организацията за мандат 2020-2022 г. в началото на седмицата. Номинацията е направил новоизбраният председател на НПСС докторантът в УНСС Даниел Парушев. Ресорът на Бояджиев е „Международна дейност и сътрудничество”, той е избран и за водещ на Общото събрание. „Основен акцент в работата ми в Националната студентска организация ще бъде представянето на България в Европейския студентски съюз и разработването на проектни предложения.” – съобщи на личния си фейсбук профил Станимир Бояджиев.

25-годишният разградчанин е студент по право в Русенски университет „Ангел Кънчев” и председател на Студентския съвет в това висше учебно заведение.

НПСС не е първата обществена структура, до ръководен пост в която достига Станимир Бояджиев, изборът е поредно признание за организаторските му качества. В момента той е втори мандат председател на Българския Младежки червен кръст, преди това е бил и един мандат заместник-председател на хуманитарната организация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *