Разградските социалисти преизбраха Добрин Добрев за общински председател, а за национален лидер на БСП номинират Корнелия Нинова

Разградските социалисти преизбраха заместник-кмета Добрин Добрев за общински председател, а за национален лидер на БСП номинират Корнелия Нинова.

Това е станало на Отчетно-изборната конференция на БСП Разград, която се е провела днес в стола на средношколското общежитие в гр. Разградпри спазване на противоепидемичните мерки, въведени със заповедта на Министъра на здравеопазването – съобщават от пресцентъра на политическата сила.

Конференцията е приела доклада за работата на общинската партийна организация през отминалия период. Дадена е положителна оценка за дейността на организацията и са набелязани организационно политическите задачи за следващия период.

Делегатите на конференцията са избрали нови ръководни органи. За председател на общинския съвет на БСП-Разград е преизбран досегашният председател Добрин Добрев, който понастоящем е и заместник-кмет на Община Разград. Конференцията е утвърдила нов състав на Общинския съвет на БСП и нова Общинска контролна комисия.

Избрани са и седем делегати, които да представляват Разградската партийна организация на 50-ия конгрес на БСП, който ще се състои през тази есен. Издигнати са и кандидатури за членове на Националния съвет на БСП и Общопартийна контролна комисия.

За председател на БСП конференцията единодушно е издигнала кандидатурата на досегашния председател Корнелия Нинова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *