Разградска екранна двойка ще води сутрешния блок на Нова ТВ

Двама журналисти от Разград ще водят сутрешния блок „Здравей, България” на Нова телевизия от 21 юни.

Виктор Николаев от години ни събужда от екрана на националната телевизия, като смени няколко екранни партньорки.

Мирослава Иванова пък се завръща в телевизията след повече от година отсъствие. Тя е родена в Шумен, но детството й е минало в Разград, родителите й и до днес живеят в Разград. Тя е завършила ПМГ”Акад. „Никола Обрешков”, а след това „Журналистика” в Софийския университет. Преди Нова Тв е работила и в столични радиостанции и други телевизии предимно като парламентарен и военен репортер. В Нова Тв започва като част от екипа на „Здравей, България“ в първия му формат с водещ Милен Цветков. По-късно, заедно с Христо Калоферов, става негов водещ. В медията е работила и за емблематичните предавания „Студио Нова“ и „На четири очи“. Зрителите я познават добре като водеща на съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се“, който тя стартира през есента на 2012-та и води повече от 7 години, след което бе освободена от телевизията и сега отново се завръща на екран.

Медийният прощъпулник на Виктор Николаев е регионалният вестник „Екип 7” в Разград, а първата електронна медия, в която работи – радио „Оберон”. Завършил е Техническата гимназия в Разград, след това „Журналистика” в Софийския университет. В столицата е работил в няколко национални радиостанции, най-дълго в Дарик радио, както и в трите национални телевизии.

 

One Reply to “Разградска екранна двойка ще води сутрешния блок на Нова ТВ”

  1. Мира е отлична журналистка и човек-симпатична, интелигентна, с позиция, смела, умерена, без комплекси, не преиграва, не се натрапва, не се подмазва, ,с много приятно излъчване, ерудирана. Да е жива и здрава, щастие и късмет.!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *