“Разградлес” ще продава дърва и в събота

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев посети складовата база на ОП“Разградлес“ във връзка с инициатива на общинското предприятие за подобряване на работата с клиентите. Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

По предложение на началника на складовата база на „Разградлес“ Адем Сюлейманов от 27 юни базата ще работи и в съботните дни. Това ще случва за по-голямо удобство на хората, които са на работа през седмицата. За да им се доставят дървата в съботния ден обаче,те трябва да са направили заявка на тел. 0896644875 ден по-рано.

Очакваме това да е един от начините да увеличим продажбите на дървесина за граждани – обясни директорът на ОП“Разградлес“ инж. Свилен Йорданов. Продажбите са се свили през последните 4 години от 1000-1500 тона годишно на 400-500 тона – съобщи той. На клиентите се предлага богат асортимент, могат да избират на място, в базата на ул. „Костур“34. Там има в наличност: цер – нарязан и нацепен, габър – само нарязан, акация – също само нарязана, предлага се и обла акация. С електронен кантар се замерва исканото количество и се доставя до дома на клиента. Минималното количество за Разград е 1 тон, а в останалите населени места – 2 тона.

Инж. Йорданов показа на заместник-кмета Добрин Добрев и част от техниката, с която разполага предприятието. Два самосвала превозват дървесината и така не се налага клиентите да чакат. Работят и две поточни линии за рязане и цепене на дърва. С тях може да се извършва още една услуга за клиентите рязане на дървата по предварително зададени от хората размери съобразно отоплителното средство, което използват.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *