Първи домакински мач в елита за момичетата на Вълци-Разград

Днес в 12:00 ч. в зала “Лудогорец” отборът на “Вълци-Разград” – момичета до 14 години – приема като домакин “Черноморец Бургас” – съобщават от клуба.

Срещата е част от Елитна група Изток, в която момичетата на треньора Пенко Велчев си извоюваха право на участие след страхотна игра и въпреки че повечето състезателки в отбора са по-малки като възраст. “Участието ни в елита е не само престиж, но ни дава възможност да трупаме опит срещу много качествени отбори”, споделят от клуба. “Благодарни сме на “Амета” с “Лудогорско пиле” и всички приятели, благодарение на които можем да участваме в повече надпревари.”

Срещата ще се проведе без публика поради ограничителните мерки. В залата за пръв път ще бъде използвано и новото оборудване – светлинно табло за отмерване на 24 секунди, което бе дарено от група общински съветници.

Домакинствата за Вълците предстоят – още следващата седмица момичетата до 12 години приемат турнир от Група Б на зона Добруджа, като ще се изправят срещу Светкавица Търговище и Дунав Русе 2016 в битката за първото място в групата, което в момента заемат нашите момичета (без загуба до момента).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *