През месец август започва почистване на коритото на река Бели Лом

Във връзка със запитвания на граждани за избуялата растителност в областния град и други актуални проблеми Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев направи изявление във фейсбук страницата на Община Разград. Това съобщават от пресцентъра на местната управа.

В него той уверява жителите на общината, че общинските структури полагат максимални усилия за поддържане в нормално състояние както на идеалния център, така и на кварталите. Кметът Денчо Бояджиев съобщи, че в началото на месец август започва почистване и на коритото на река Бели Лом, което ще продължи около 2-3 месеца.

В изявлението си г-н Бояджиев информира и, че въпреки усилията на кметския екип да се минимизират щетите заради несвършената работа на предишното ръководство, 530 000 лв. от проекта за благоустрояване на жк „Орел“ се връщат в републиканския бюджет. Върховният административен съд е потвърдил тази финансова санкция преди дни.  „Нашето старание е такива санкции да бъдат ограничени, защото с тези пари можеше да има нови детски площадки или други придобивки за съгражданите ни.“ – казва в изявлението си кметът.

Можете да го видите ето ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *