Предизвикателство към младите фотографи: фотоконкурс на тема „Моето различно, щуро лято”

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Община Разград обявява фотоконкурс на тема „Моето различно, щуро лято”.

В него имат право да участват деца от три възрастови групи: от 7 до 10 години, от 11 до 14 години и от 15 до 18 години.

Конкурсните творби следва да отразяват летни преживявания на авторите от пътешествия, излети, забавления и спорт, приятелства, както и послания за доброта и добротворство, прояви на човечност, милосърдие, съпричастност, толерантност и други позитивни събития.

Всеки участник може да представи до 3 снимки, те трябва да са в електронен вариант с максимално добра резолюция, допускат се допълнителни обработки на яркост и контраст на снимката, не се допускат обработки като: колажи, снимки съдържащи надписи, графики или дати, не се  допускат снимки, ретуширани дигитално, с надписи и защитни знаци, с рамки и дати.

Наградният фонд е от 500 лева, оценяването на творбите ще бъде извършено анонимно от компетентно жури. С отличените творби ще бъде организирана изложба. Фотографиите за участие в конкурса трябва да бъдат изпратени до 30 август 2020 г. в електронен вариант на e-mail: okbppmn_rz_1@abv.bg – Местна комисия за БППМН, придружени със следната информация: име на творбата, трите имена на участника, клас, училище, e-mail и телефон за обратна връзка.

Конкурсът се организира с медийното партньорство на Общинско радио Разград, посветен е на 12 август – Международния ден на младежта и на 19 август – Световния ден на фотографията.

Телефон за справки и информация: 084 661 397.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *