По един кандидат на конкурсите за училищни директори, конкуренция само за бившето Помощно училище в Кубрат

ОУ"Никола Икономов"-Разград

Само по един кандидат е допуснат за участие в конкурсите за директори на три училища в Разградска област. За двете учебни заведения заявленията са си били по едно, имало е втори кандидат само за ОУ”Никола Икономов”-Разград. Настоящият помощник-директор Димитър Петров обаче не е допуснат до етап – писмен изпит-тест – тъй като не отговарял на условията на конкурса. Допуснатият кандидат е настоящата временно изпълняваща длъжността директор Елка Драмалиева. Кандидатът да ръководи ОУ”Христо Ботев”-Исперих Николай Нанев също е временно изпълняващ длъжността в момента, преди това е бил директор на ОУ”Н.Й.Вапцаров”-Вазово. Вахид Хюсеинов пък е единственият желаещ да ръководи ОУ”Христо Ботев”-Гороцвет, той също е временно изпълняващ, преди това е бил директор на училището в Бели Лом.

Конкуренция ще има само при избора на директор на Центъра за специална образователна подкрепа в Кубрат. Там са се кандидатирали настоящият временен директор Добринка Добрева и нейната заместничка Мария Атанасова.

Следващият етап от конкурса – писмен изпит-тест – за кандидатите за трите основни училища е на 27 юли от 10,00 ч., а за ЦСОП – на 3 август от 10,00 ч. в ПГИ”Робер Шуман”-Разград.

За четвъртото училище, за което бяха подадени документи – ОУ”Васил Левски”-Сушево – няма кандидати.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *