Плакет за кмета на Разград заради подкрепата за клуба по борба

Изпълнителният директор на Спортния клуб по борба “Лютви Ахмедов“ Ремзи Реджеб връчи на Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев плакет за заслуги в развитието на клуба по борба. Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Призът се връчва след провеждането на 23-тото издание на международния турнир по борба „Лютви Ахмедов“. Ремзи Реджеб разказа на г-н Бояджиев, че въпреки усложнената епидемична обстановка за участие в състезанието са пристигнали представители на борчески клубове от Испания и Турция, както и от цяла България. Турнирът е за момчета, момичета, кадети и кадетки. Той е проведен при спазване на противоепидемичните условия, без публика, само в присъствието на състезателите и техните треньори. Пристигнал е и Шукри Лютфиев – синът на световния шампион Лютви Ахмедов. Златният пояс е спечелен от представител на разградския клуб – Хамди Басри.

Кметът Бояджиев благодари за приза и пожела още по-големи успехи на борците от Разград и достойно представяне на състезанията по света и у нас, като увери, че те имат подкрепата на Община Разград.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *