Плакет за кмета заради подкрепата от общината за борбата

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев получи днес плакет за принос в развитието на лудогорската борба – съобщават от пресслужбата на местната управа.

Връчи му го седемкратният световен шампион по борба за ветерани Ремзи Реджеб Осман, който е и изпълнителен директор на СКБ“Лютфи Ахмедов“-Разград. Плакетът се връчва по повод 25-тото издание на турнира по борба за момчета „Лютфи Ахмедов“, което се проведе в Разград на 1 октомври. Надпреварата, в която участваха състезатели от 4 държави, се организира от СКБ“Лютфи Ахмедов“ с подкрепа от Община Разград.

Кметът Денчо Бояджиев благодари за признанието и поздрави Ремзи Реджеб, както за усилията, които полага за развитието на спорта борба в Разград, така и за неговия личен успех, постигнат няколко дни след турнира – спечелването на седма световна титла по борба за ветерани.

Г-н Бояджиев и г-н Реджеб разговаряха за силния дух, който спортът изгражда, за качествата, които възпитава у младите хора и които са важни за израстването им като личности, обсъдиха и развитието на спорта борба в Разград.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *