Пенсионери се събраха при Областния управител насред пандемията

Насред епидемичната обстановка Областният управител на Разград Иван Борисов се срещна с група възрастни хора, за да им пожелае весели празници и да им подари календари. Според пресцентъра на Областна администрация Борисов е приел председателите на Общинските съвети на Съюза на пенсионерите – Обединени в Лудогорието и им пожелал весели коледни и новогодишни празници.

Той им подари календари, тефтери и химикали с логото на Областна администрация. От името на възрастните хора председателят на Областния и Общинския съвет в Разград Иванка Добрева благодарил на Борисов за вниманието и отделеното време. Тя му подарила живо цвете.

„Желая ви здраве и много щастие! Благодаря ви, че безкористно, самоотвержено, с добра воля и много желание работите, за да осигурите социален живот на пенсионерите в областта“, заяви областният управител. Той припомнил, че изминалата година е била трудна и несигурна заради пандемията. „Освен това страната бе изправена пред предизвикателството да бъдат организирани и проведени пет избора“, добавил Борисов. Областният управител подчертал, че основания за оптимизъм има и е уверен, че страната ни я очакват по-добри дни.

Възрастните хора споделили тревогите си от очакваното поскъпване на тока, парното и водата. Иван Борисов ги уверил, че държавата няма да ги забрави и за социалната им защита са предвидени достатъчно ефективни компенсаторни механизми.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *