Палеж на микробус разкриха в Беловец

Палеж на микробус разкриха в Беловец.

От пресцентъра на ОДМВР-Разград съобщават, че на 2 юли около 2.00 часа е получен сигнал от 36-годишна жена от село Беловец, която съобщила за горящ пред дома й автомобил. На място е установено, че автомобилът „Фолксваген ЛТ28“ е собственост на 51-годишен мъж от Беловец. В хода на проведените незабавни издирвателни действия е установено, че извършител на деянието е криминално проявен 28-годишен мъж от селото, който залял с бензин колата и я запалил. Автомобилът е напълно изгорял. Започнало е бързо производство.

От РД“Пожарна безопасност и защита на населението“-Разград съобщават, че в първите юлски дни в Лудогорието са станали още 5 пожара, те обаче не са нанесли материални щети. На 1 юли са горели отпадъци край Сваленик и стърнище край Кубрат, на 2 юли е и мало пожари в сухи треви и храсти край Тертер и на ул. „Добровска“ в жк „Орел“, а на 3 юли – в сухи треви и храсти в квартал „Дряново“ в Кубрат.

Огнеборците са реагирали и на още два сигнала на 1 юли – за авария в трансформатор на бул. „Бели Лом“ и за опасно надвиснал клон в Градския парк в Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *