Още един фотоконкурс: “Моят свят без наркотици”

Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център-Разград обявяват фотоконкурс на тема „Моят свят без наркотици”.

Инициативата се провежда по повод 26 юни – Международния ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотични вещества, който се отбелязва от 1988 г. по решение на Общото събрание на ООН.

Целта на фотоконкурса е да се даде възможност на младите хора чрез снимки да покажат своята уникална гледна точка към света без наркотици. Фотосите трябва да изразяват положителното отношение към живота, неговата красота, пълноценност и значимост.

В конкурса могат да участват ученици от 1 до 12 клас от училищата и извънучилищните звена от цялата Разградска област, разделени в три възрастови групи – от 1 до 4 клас, от 5 до 8 клас и от 9 до 12 клас. Всеки може да изпрати до 3 снимки, които са отговарят на изискванията в регламента на конкурса.

Творбите се изпращат на електронната поща на ОбСНВ/ПИЦ Разград – pic_rz@abv.bg и/или на място на адрес: гр.Разград, ЦПЛР – Ученическо общежитие – ул. „Вапцаров“ №10, стая 112.

Крайният срок за изпращане на снимките е 10 юни 2022 г.

Пълният регламент е публикуван на интернет страницата на Превантивно-информационния център – http://pic-razgrad.com/.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *