Общинските съветници от БСП дариха част от възнаграждението си на „Вълци-Разград“ за закупуване на оборудване, необходимо, за да домакинстват в Разград

Групата общински съветници от Коалиция „БСП за България” в Общински съвет – Разград и баскетболен клуб „Вълци – Разград” реализираха дарителска акция за закупуване на електронен таймер за отброяване на атака.

Към сумата от клуба, общинските съветници добавят и своето дарение, с което ще се закупи нужното оборудване, за да отговаря зала „Лудогорец“ на изискванията за домакинство на баскетболните срещи от Елитна група Изток.

Вълците са една от емблемите на Разград. В баскетболния клуб играят десетки деца, които прославят града ни с отлични резултати и те заслужават да развиват спортните си умения в добри условия и на високо ниво. Няма нищо по-хубаво от това разградските деца да могат да се състезават на местна почва и да се възползват от предимството да бъдат домакини и да усещат атмосферата, която ще бъде създавана от разградските фенове на баскетбола, заявиха съветниците при предоставяне на дарението на треньора на Вълците Пенко Велчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *