Областният управител пожела успех на студентите на Русенския университет и неговия филиал в Разград

Успешна учебна година, много старание и постоянство пожела областният управител Драгомир Златев на студентите в Русенския университет „Ангел Кънчев” и Филиал Разград към същото учебно заведение.Това съобщават от пресцентъра на Областна администрация.

Той призова младите хора да вярват в себе си и да следват мечтите си, за да изградят едно по-добро бъдеще за страната ни.

Златев бе гост на откриването на новата академична учебна година в Разград. Той връчи поздравителен адрес на директора на филиала професор Станка Дамянова.

„Русенският университет „Ангел Кънчев” си извоюва висок авторитет през годините на своето съществуване с високия професионализъм на преподавателския си състав. Филиал – Разград е с особена важност за областта ни, тъй като подготвя кадри за структуроопределящите предприятия в региона”, каза още областният управител.

На тържеството бяха връчени дипломите на 31 зрелостници, завършили през 2022 г. Бе спазена и традицията випускът да засади дръвче в двора на учебното заведение. Във Филиал Разград се обучават общо над 200 студенти, като първокурсниците са близо 70, стана ясно по време на церемонията.

Заместник-областният управител Найден Късов бе гост на тържественото откриване на новата учебна академична година в Русенския университет „Ангел Кънчев”. Той връчи на ректора академик Христо Белоев поздравителен адрес от областния управител Драгомир Златев.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *