Новият областен управител встъпи в длъжност в присъствието на съпартийци от ИТН

Новият областен управител на област Разград Деян Димитров встъпи в длъжност днес – съобщават от пресцентъра на Областна администрация. От снимките е видно, че на официалната церемония не са присъствали само служители в администрацията, а и областният лидер на ИТН Мария Господинова, както и колегата й от Търговище Радослав Бойчев.

По информация на пресцентъра обаче новият областен управител бе представен на екипа на Областна администрация от заемащия поста досега Иван Борисов.

„Аз се интересувам от полезни практики, които можем реално да приложим. Като областен управител ще се стремя да бъдат направени реални промени и  предприети ефективни действие за подобряване качеството на услугите, предлагани от Областна администрация. Аз и екипът ми ще опитаме да оптимизираме още работата с гражданите, да бъдем по-любезни и по-усмихнати“, заяви областният управител Деян Димитров. Той обяви, че на този етап е рано да обяви кой ще е неговият заместник и на какъв екип ще разчита. „Искам първо да се запозная с хората в администрацията. Имам опит в създаването на екипи, за мен личните и професионалните качества са преди всичко останало“, заяви Димитров.

Новият областен управител прие символично от Иван Борисов печата на институцията и му благодари за положените усилия. Той каза, че Областна администрация е в добро състояние, че в нея се работи сериозно и се залага на добри практики.

Новият областен управител на област Разград Деян Димитров е роден на 22.08.1981 г. Той е доктор по “Право”.  Специализира международно хуманитарно право към Комитета на международния червен кръст във Варшава. До средата на 2012 г. е главен юрисконсулт в Изпълнителна агенция “Морска администрация” към Министерство на транспорта. В края на 2012 г. печели стипендия и завършва успешно магистратура по Международно търговско и морско право в Далиански морски университет – град Далиан, Китай. Участва в различни икономически форуми, дипломатически и търговски срещи. След завръщането си в България защитава научна степен „Доктор по „Право“ и е назначен за главен асистент по международно частно право в Института за държавата и правото към Българската академия на науките. Занимава с морски, инвестиционни, граждански и търговско-правни въпроси. Преподава морско право и други правни дисциплини във Висшето военно-морско училище „Никола Вапцаров“ във Варна.  Владее английски, китайски и руски език.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *