Нарушители на пътя: пиян водач край Крояч, без книжка в Лозница, с кола с чужда регистрация в Стражец

Пътна полиция

Трима нарушители на пътя са засекли служителите на реда в Разградско през почивните дни – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Пиян водач е установен при полицейска проверка в община Лозница. Около 13.50 часа на 29 май по път ІІ-51 на кръстовището за село Крояч е спрян лек автомобил „Пежо 306“ със силистренска регистрация. В хода на проверката е установено, че 45-годишният водач от село Буйново шофира след употреба на алкохол. Пробата му с дрегер отчела 2,04 промила. Задържан е в РУ-Лозница. По случая е започнало бързо производство.

Лек автомобил „Фиат Мареа“ е спрян около 20.00 часа на 30 май в град Лозница. В хода на проверката е установено, че 40-годишният водач управлява превозното средство, след като е лишен от това право с влязла в сила заповед, с която му е отнето свидетелство за управление на МПС. Започнато е бързо производство.

„Опел Вектра“ е спрян около 17.15 часа на 30 май по пътя Разград – Стражец. Поставените на автомобила немски регистрационни табели се оказали издадени за друго МПС. 22-годишният водач от село Стражец шофирал кола, която е със служебно прекратена регистрация. По случая е образувано досъдебно производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *