Моци отново облича футболния екип за фенски турнир за запалянковци от Дулово до Чикаго

10 отбора ще участват в тазгодишното издание на фенския турнир, част от фен срещата “Eagles of Ludogorets”, който ще се проведе утре на тренировъчната база на 11-кратните шампиони.

Част от тимовете са съставени на географски принцип, има отбори от Дулово, Русе, Попово, дори от Чикаго. Тъй като малка част от „американците“ имат възможност да пристигнат в Разград за турнира и не достигат 5+1, какъвто е регламентът за състезанието, те ще имат сериозната подкрепа на техническия директор на клуба и легенда на тима Козмин Моци. От ПФК„Лудогорец“ съобщават, че се очаква във фенската надпревара да вземе и друг голям играч на Лудогорец от близкото минало – Владислав Стоянов.

Турнирът започва в 9,00 ч. Между срещите в групите и полуфиналните мачове в 13,15 ч. на трибуната на базата феновете ще се срещнат с представители на ръководството на Лудогорец, старши треньора и футболисти и ще зададат въпроси, които ги вълнуват преди старта на сезон 2022/23 г., който за Лудогорец започва на 5 юли с мача срещу Сутиеска от I предварителен кръг на Шампионската лига.

Освен отборния турнир ще има и индивидуални игри за феновете, които ще проверят техните футболни и фенски умения –  точност на Орлите, знаменосец на Орлите, жонглиране с топка от седнало положение, Сина на Вятъра.

Ето графика на мачовете, слд изтегледия презди дни жребий:

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *