Момичетата до 12 години от „Вълци-Разград“ пишат история: На финал са!

Отборът момичета до 12 години на СКБ“Вълци“-Разград записа историческо постижение за дамския баскетбол в Лудогорието. Това съобщиха от клуба на Фейсбук страницата на тима.

На държавните финали за своята възраст в Самоков момичетата на Пенко Велчев се представиха чудесно в групата си – с 4 победи и 1 загуба се класираха втори в Група Б – и на полуфинала днес победиха безапелационно отбора на „Дунав Русе 2016“ с резултат 45:25 точки и в последния мач от турнира ще се борят за златните медали.

От клуба поздравяват момичетата за историческия успех: „Браво за всичко постигнато и показано, за вашия дух, за красивия баскетбол!!! Благодарим!!!“.

От СКБ“Вълци-Разград допълват: „Изминатият път дотук не беше лесен, само състезателите и треньорите си знаят през какво са минали. Без подкрепата на всички родители, приятели на баскетбола, без Лудогорско пиле обаче нямаше да имаме този шанс. Искрено ви благодарим! Финалът ще изиграем за всички вас!!!“.

Финалът е утре от 12,30 ч. в Самоков срещу домакините от “Рилски спортист”. От СКБ”Вълци-Разград канят всички фенове на баскетбола и всички разградчани в София и региона да отидат и да подкрепят момичетата.

Срещата може да бъде наблюдавана онлайн, като линк ще бъде публикуван на Фейсбук страницата на “Вълци-Разград“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *