Младежки диалог в четвъртък

Националният Младежки съвет организира регионална среща Младежки диалог в гр. Разград на 9 юли от 10 ч. в партньорство с Община Разград, където ще се състои и събитието – в залата на 11 етаж на бул. „Бели Лом“ 37А. Тя ще се проведе с представители на Общината, младежки организации и млади хора от областта.

Целта на срещата е да създаде диалог между млади хора и местната власт и да им даде възможност да участват в процеса на вземане на решения на местно ниво. В събитието ще се включат и Младежки общински съвет към Общината и СНЦ “Фабрика за детски мечти”. Национален младежки форум ще запознае присъстващите младежи и представителите на Община Разград с проекта „Диалог на ЕС по въпросите за младежта“. Младежите ще могат да разберат какво е младежко овластяване и защо е важно да се борят за него.

Това е единственото младежко събитие в региона, което осигурява платформа за активни млади хора и предоставя възможността гласът им да бъде чут. Във всяка една от срещите могат да се включат млади хора между 15 и 35 годишна възраст, независимо от това дали членуват в някоя от младежките организации от Общината или не.

За участие в срещата, младежите трябва да попълнят регистрационна формаhttps://forms.gle/ESzBoQ3YD69wBXYb9. Предвид създалата се ситуация и удължаването на извънредната епидемична обстановка и с цел сигурност на всички участници, по време на срещата ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки!

Национален младежки форум е най-голямата младежка платформа в България, която обединява 45 младежки организации и е пълноправен член на Европейския младежки форум.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *