“Лудогорец” с препоръки за места за паркиране

Поради очаквания огромен брой автомобили с фенове на Лудогорец, които ще пристигнат в Разград за мача с Интер следващия четвъртък (20 февруари) от 19,55 ч., и с цел привържениците да бъдат улеснени максимално Клубът препоръчва няколко места в града, където след 17,00 ч. в деня на срещата ще може да се паркира безплатно:

– На улица “Дунав” зад Дома на учителя (10 минути пеш до стадион “Лудогорец Арена”)

– На улица “Дунав” зад бистро “Бели Лом” (10 минути пеш до стадион “Лудогорец Арена”)

– На товарната пиаца, улица “Странджа” (15 минути пеш до стадион “Лудогорец Арена),

– В локалното платно на булевард “Княз Борис” по посока ж.п. гара (10 минути пеш до стадион “Лудогорец Арена)

– Паркинга на Сити център (срещу битака), улица “Грънчарска” (15 минути пеш до стадион “Лудогорец Арена)

– Паркинга на средношколското общежитие, булевард “Априлско възстание” 27 (20 минути пеш до стадион “Лудогорец Арена)

Полицията в Разград е направила необходимата организация и ще окаже пълно съдействие на феновете при достигането и паркирането на посочените места.

С цел достъпът до стадион “Хювефарма Арена” за мача с Интер на 20 февруари да бъде улеснен ПФК Лудогорец препоръчва на феновете, чиито места са в сектор “Г” да използват алеите в парка и да следват табелите и инструкциите на стюардите, които ще бъдат разположени в района. Клубът апелира към феновете с билети за сектор “Г” да не се смесват с потока от привърженици за сектори “В” и “Моци”, което би затруднило сериозно пропусквателния режим на “Хювефарма Арена”.

ПФК Лудогорец напомня, че за мача с Интер стадион “Хювефарма Арена” отваря врати в 18,00 ч. Имайки предвид факта, че капацитетът ще бъде запълнен и за да се избегне струпване по входовете, апелираме да се дойде на стадиона по-рано. С цел гарантиране сигурността на феновете ще има сериозни проверки по входовете, като няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, употребили наркотични вещества, както и такива с опасни предмети и пиротехнически средства.

От клуба напомнят още, че според правилата за безопасност на посетителите в домакинските сектори няма да бъдат допускани посетители с фен артикули на противниковия отбор. Привържениците на Интер ще бъдат настанени в Сектор “А” на “Хювефарма арена”, като полицията е определила паркинга на улица “Ветеринарна” и техникума по автотранспорт за техните превозни средства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *