“Лудогорец” пусна в продажба билетите за мача с “Ботев” (Пд)

Лудогорец

ПФК Лудогорец пуска в продажба 3060 билета за домакинството на Ботев (Пд), което ще се играе в неделя (14 юни) от 18,45 ч., спазвайки заповедта на Спортното министерство за отваряне на 30 процента от капацитета на “Хювефарма Арена”. това съобщават от пресслужбата на клуба.

От понеделник до края на деня в сряда (10 юни) притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. първи ще имат възможност да си изберат място на стадиона. За да изпълни препоръките на Министерството на здравеопазването и Министерството на спорта ПФК Лудогорец няма как да предостави традиционните места на картодържателите.  По тази причина до края на работния ден в сряда те могат да получат входен талон с новите си места плюс възможност за покупка на допълнителен билет, тъй като бройката е ограничена.

Цените на билетите за мача с Ботев (Пд) са следните:

Централна трибуна – 15 лв.

Сектор “В” 3 и 4 блок – 15 лв.

Сектор “В” 1,2,5,6 блок – 10 лв.

Сектор “А” и “А1” – 10 лв.

Трибуна “Моци – 8 лв.

Сектор “Гости” – 8 лв.

За мача с Ботев (Пд) се продават и семейни билети.

ПФК Лудогорец съобщава, че феновете трябва да се съобразяват със следните изисквания при покупката на билети от клубната база, както и при настаняването на стадион “Хювефарма Арена”:

– При покупка на билети на клубната база ще се допускат максимум по 2 човека във фенмагазина задължително с маски;

– По време на мача на стадион “Хювефарма Арена” феновете трябва да сядат през две седалки, за да се спази изискването за физическа дистанция;

– Родител с дете или по-голямо семейство може да седне без ограничения;

Касата на сектор “Гости”, откъдето феновете на Ботев (Пд) ще могат да се снабдят с билети, отваря в неделя два часа преди началото на мача – в 16,45 ч.

 

В случай, че останат билети ПФК Лудогорец има готовност да отвори билетната каса на улица “Васил Левски” в деня на мача.

 

Клубът поднася своите извинения на феновете за причиненото неудобство, но спазва стриктно заповедите и препоръките на Министерството на спорта и Министерството на здравеопазването относно превенцията срещу епидемията от COVID-19.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *