Корнелия Нинова: „Само участие на социалистическа и социална партия в управлението може да гарантира, че това управление ще бъде до хората през тази зима”

„Само участие на социалистическа и социална партия в управлението може да гарантира, че това управление ще бъде до хората през тази зима”. Това заяви в Разград председателят на БСП Корнелия Никова, която бе в региона, за да подкрепи листата на политическата партия с №28 в бюлетината.

На официалното откриване на кампанията в градинката пред Художествената галерия „Проф. Илия Петров” Нинова обяви първите стъпки, които БСП ще предприеме в новия парламент. „Ще предложим конкретни мерки, а е общи думи” – категорична бе тя. По думите й най-спешната мярка е таван на цените на газ, парно и вода. Подкрепа на фирмите с компенсации за цените на тока и газта и социална политика – са другите два посоки, в които БСП ще работи в новия мандат.

Увеличение на вдовишките надбавки, безплатни лекарства за деца до 14 години, безплатни учебници за учениците до 12 години, увеличение на минималната работна заплата, както и цялостна политика по доходите – са други от конкретните идеи на социалистите. Нинова обобщи, че целта й е подкрепа за икономиката, която да носи пари за социална политика.

„БСП е единствената партия, която предлага алтернатива на досегашния модел на управление, който десетилетия наред живееше на гърба на обикновения човек.” – обяви и водачът на листата на БСП за България за Разградски регион Добрин Добрев. В словото си пред събралото се множество Добрев изтъкна, че до централната власт не достигат проблемите на Лудогорието, тъй като досега е нямало кой да ги постави. „Всички, които ме познават знаят, че не обичам да стоя на едно място и да чакам неволята да отмине сама. Няма да го направя и като народен представител. Такъв е и всеки един от нас, които стоим тук пред вас! Ние ще бъдем Вашият глас в Народното събрание!” – заяви той.

Средната възраст на кандидатите от листата БСП за България в Разградски регион е 37 години. Половината от тях са юристи, всички са борбени и амбициозни, с успешна лична реализация и кариера. Общото, което ги обединява, е любовта към  родното Лудогорие и вярата, че борбата срещу социалните неравенство е кауза, зад която си струва да застанеш.

Втора в листата е Виргиния Станкова. Член на БСП. Юрист, представител на Община Исперих. Главен юрисконсулт в Община Разград. Семейна с две деца. На 46 г.

На трето място е Кремена Радева. Гражданска квота, представител на Община Разград. Финансист, работи в сферата на счетоводството и финансовите консултации. Семейна с две деца и трима внуци. На 54 г.

Четвъртото място заема Гретина Колева. Член на БСП. Юрист, представител на Община Кубрат. Семейна с дъщеря на девет месеца. Председател на Младежко обединение в БСП – Кубрат и зам.-председател на Областен съвет на Младежко Обединение в БСП – Област Разград. На 28 г.

На пето място е Ибрям Ахмедов. Член на БСП. IT – специалист, представител на Община Разград, село Стражец. IT – специалист в отдел “Образование” в Община Разград. Зам.-председател на Младежко обединение в БСП – Разград. Семеен, със син на шест месеца.  На 26 г.

Шесто място в листата заема Павел Русев. Член на БСП.

Студент, последна година, в СУ “Св. Климент Охридски”, специалност “Теология”. Представител на Община Разград. Председател на Младежко обединение в БСП – Разград и член на Националния съвет на Младежко обединение в БСП. На 22 г.

На седмо място е инж. Ивайло Димитров. Член на БСП. Специалност “Индустриално инженерство”, представител на Община Разград. Технически ръководител във фирма “Иноксис”. Общински съветник от Коалиция “БСП за България”. На 39 г.

На осмо място е Станислава Русева. Гражданска квота, представител на Община Разград. Юрист, юрисконсулт в “Балканфарма” АД. Общински съветник от Коалиция “БСП за България”. На 43 г. Семейна, с две деца.

Още снимки от посещението на Корнелия Нинова вижте ТУК.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *