Кметът Денчо Бояджиев ще участва в една от работните групи за програмата на бъдещото управление

Кметът на Разград Денчо Бояджиев ще е сред представителите на БСП, които ще участват в работните групи за програмата на бъдещото управление. Това съобщи самият той малко преди да гласува днес. Поканата е получил вчера от лидера на социалистите Корнелия Нинова. Както обявиха през седмицата национални медии, разговорите в работните групи започват през следващата седмица, те ще са в общо 18 сфери на обществения живот.

„За мен е чест, че получих покана от ръководството на БСП да участвам в една от работните групи, които ще водят разговорите за изработване на програма за бъдещото управление. Като кмет четвърти мандат смятам, че мога да бъда полезен в сферата на местната и регионалната власт. Има много неща за оправяне в тази сфера вследствие на изкривения модел на управление на държавата.” – коментира Бояджиев в личната си Фейсбук страница.

Гласувах, за да живеем в нормална държава – казва още той и допълва: „Държава, в която ще бъде преодолян този безпорядък, в който живеехме и в който теми на общественото внимание бяха кюлчета и други подобни нелепи ситуации. Държава, в която парите за развитие на общините ще се разпределят не с постановления на Министерски съвет на принципа „когото аз посоча”, а от Народното събрание, тъй като сме парламентарна република.”.

Кметът Денчо Бояджиев единственият представител на Инициативен комитет на достигналите до балотажа кандидати за президент. Той е член на ИК на Румен Радев/Илияна Йотова. Бояджиев гласува в секция №35 в ОУ”Васил Левски”-Разград. Пристигна там със съпругата си Димитричка Бояджиева. Не им се наложи да чакат на опашка, гласуваха едновременно, тъй като в секцията имаше две машини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *