Кметът Бояджиев – в Инициативния комитет на Президента Румен Радев

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев е част от Инициативния комитет за издигане за втори мандат на Президента Румен Радев и Вицепрезидента Илияна Йотова. Това става ясно от публикация на неговата Фейсбук-страница, както и от информации в национални сайтове.

Инициативният комитет от общо 188 човека, наречени ден по-рано от евродепутата Иво Христов „цветът на нацията“, бе обявен снощи на специално събитие в столицата. Сред подкрепящите Румен Радев за втори мандат са: актьорите Цветана Манева и Павел Попандов, бившите спортисти  Владимир  Николов, Александър Томов и Емил Костадинов, музикантът Иван Лечев, диригентът Йордан Камджалов, психиатърът Цветеслава Гълъбова, журналистите Анна Заркова, Тома Томов и Велислава Дърева, поетесата Маргарита Петкова, първият български космонавт Георги Иванов, кметове на общини, представители на различни политически сили: БСП, ИТН, „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

Денчо Бояджиев е единственият представител на Лудогорието в Инициативния комитет на Румен Радев.

„България има достоен и отговорен към народа и бъдещето на страната ни държавен глава.

За мен е чест да бъда член на Инициативния комитет, който издига Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат като Президент и Вицепрезидент.

Г-н Радев е разумният глас в сложната медицинска, икономическа и политическа обстановка, в която живеем. Той обедини хората в стремежа им за противодействие на корупцията и авторитарните методи на управление. Справедливост, солидарност и демократичност са сред основните принципи в работата на Президента и екипа му.“ – се казва в поста, публикуван на Фейсбук страницата на Денчо Бояджиев.

Той припомня и ангажираността на Радев към местната власт и проблемите на хората в регионите:

Като кмет съм впечатлен и от отношението му към местната власт. Президентът Радев не дели българските граждани на живеещи в столицата и провинцията, в големия град и малкото село. Той чува проблемите на всеки и откликва според правомощията си. Моите съграждани от Община Разград също се увериха в това. Доказателство са  техните емоции и искрената обич на хората при посещението на Президента в региона за празника на града ни.

Постът на страницата на Бояджиев е придружен от снимка от посещението на Президента Радев в Разград още за първия Празник на Разград от настоящия четвърти мандат на разградския кмет. През тази година и Вицепрезидентът Илияна Йотова уважи събитие в Разград тя бе гост на фестивала „Като звездите“ през лятото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *